Ajánlatkérés
Foglalás
Nyitva egész évben
+36 36 564 044

Általános információk

Foglalási és lemondási feltételek:

Szállásfoglalás történhet telefonon, e-mailben vagy telefaxon történő megrendeléssel. A szolgáltatás megrendelését követően írásos visszaigazolást küldünk (e-mail,  vagy levél)

A megrendelt szállásfoglaláshoz a fizetendő teljes ár

- egyéni foglalások esetén 30 %-át,

- csoportos foglalások esetén 50 %-át kérjük foglalóként megküldeni, a szálláshelyről megkapott írásos visszaigazolás megérkezte után legkésőbb 10 napon belül.

Foglaló küldhető készpénzben postai utalványon, átutalással a panzió bankszámlaszámára vagy SZÉP kártyáról történő utalással.

A foglalón levonása után fennmaradó összeg a helyszínre érkezéskor fizetendő.

A szállás megrendelésével és a küldött visszaigazolás kézhez vételével a szállásfoglalást kérő vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket elfogadja.

Amennyiben a vendég a már használatba vett szálláshelyet a megrendelésben szereplő távozási dátumnál korábban kívánja elhagyni, úgy a szálláshely az igénybe nem vett szállásdíját nem köteles visszafizetni a vendég részére.

A foglalást írásban (levél, e-mail) lehet lemondani.

A már megküldött foglalókat NEM áll módunkban visszaküldeni.

Ha a lemondás az érkezés előtt legalább 14 nappal történik,  ez esetben a már elküldött foglaló egy későbbi időpontban felhasználható -  6 hónapon belül -  legalább az eredetivel megegyező idejű szállásfoglaláshoz. A vendég a küldött foglalót tehát  NEM veszíti el.

Amennyiben a szállásfoglalás lemondása  érkezés előtt - főszezonban - 14 napon belül, elő- és utószezonban 7 napon belül történik, a foglaló a Villa Park Panziót*** illeti.

Egy foglaláson belüli négy szoba feletti megrendelés esetén a lemondási idő 21 nap. A lemondásnak a megjelölt időpontig panziónkhoz meg kell érkeznie. Csoport létszáma az érkezés előtt legfeljebb 7 nappal módosítható 1-2 fővel.

Erzsébet utalvány

Villa Park Panzió*** Szilvásvárad


H - 3348 Szilvásvárad, Park utca 11/B
Tel: +36 36 564 044
E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web: www.villaparkpanzio.hu